Modo Hockey

Helin slutar som målvaktstränare i Modo

Efter att ha haft helhetsansvar över målvakterna i Modo Hockey under fyra säsonger så väljer nu Magnus Helin att lämna sin tjänst som tränare den kommande säsongen.
– Det är med blandade känslor som jag bestämt mig för att inte jobba vidare med den här tjänsten, säger Magnus Helin på Modos hemsida.

Magnus Helin väljer att lämna tjänsten som målvaktstränare och videocoach hos Modo för att istället jobba deltid i Ishockeygymnasiet i kombination med annan undervisning tillsammans med uppdrag åt Svenska Ishockeyförbundet.
– Det är med blandade känslor som jag bestämt mig för att inte jobba vidare med den här tjänsten. Det har varit en rolig tid som även varit turbulent, där den första säsongen med herrlaget tog enormt med energi. Säsongerna i HockeyAllsvenskan har även varit utmanande då jag dagligen varit känslomässigt kopplad till herrlagets resultat, berättar Magnus Helin på Modos hemsida och fortsätter:
– Anledningen att jag kliver åt sidan just nu är att vinden har vänt och föreningen är på väg åt rätt håll. Jag lämnar med en positiv känsla och kommer att vara kvar i byggnaden för att jobba med juniormålvakterna på både dam- och herrsidan vilket känns väldigt inspirerande.

Modo Hockeys VD Johan Widebro tackar Magnus för hans arbete.
– Vi tackar Magnus för ett fantastiskt arbete som sträcker sig över många år i föreningen och inte minst de senaste säsongerna i herrlaget. Vi är glada över att han kommer att fortsätta utbilda spelare på Ishockeygymnasiet.

Publicerat