Du är här

2019-03-23 - Näringsliv
Foto: Håkan Nordström

Tjejkväll med DJ på torget

Nästa vecka, onsdag den 27 mars, är det återigen dags för tjejkväll i Örnsköldsvik. Kvällen då butikerna håller öppet till 21, bjuder på överraskningar och presenterar erbjudanden.

Den här gången kryddar Cesam, i samarbete med O’Learys, även med DJ Suzy på Stora torget. Suzy Ronander är dotter till musikern och artisten Mats Ronander och har de tre senaste åren spelat på nattklubbar i Stockholm som Södra Teatern, Under Bron och Kåken. Det blir alltså RnB och hiphop med influenser av dansmusik inom house och pop på Stora torget under tjejkvällen som i vanlig ordning väntas locka mycket folk till centrala Örnsköldsvik.

Sedan 2006 har Cesam tillsammans med butikerna arrangerat tjejkvällen. 
– Det har varit uppskattade kvällar med bra handel och trots att det heter tjejkväll är killarna så klart mycket välkomna, säger centrumutvecklaren Stina Mattebo.
Att tjejkvällarna har varit lyckade tror hon beror på att kvinnor i större utsträckning än män vill strosa runt bland butikerna, titta och känna sig för och ser själva shoppingkvällen som ett trevligt sätt att umgås.
– Precis, men det sägs att fler och fler män också tilltalas av det och i så fall är det ju väldigt positivt, säger Stina.

Dela med dig av denna artikel på: