Modo Hockey

Än finns chansen, men den är mikroskopisk

"Vi kommer att gå in med en framåtlutad och offensiv inställning till match", säger huvudtränare Björn Hellkvist inför kvällens match mot Västervik."

Modo Hockey har ett mycket svårt läge att kunna ta sig vidare från Slutspelsserien där resultat i övriga matcher även spelar in under de sista två omgångarna.

– Det är egentligen samma läge som som inför matchen hemma mot Karlskrona där vi måste göra vårt. Så länge fönstret fortfarande är öppet i den sista omgången så har vi gjort det bra och möjligheten finns fortfarande. Skulle det vara stängt har vi ändå gjort vårt allra bästa, konstaterar Hellkvist på Modos hemsida och tillägger.

– Jättesvårt att scouta eller veta hur Västervik kommer till match. Men vi måste utgå ifrån att de kommer göra sin bästa match i hela Slutspelsserien mot oss och det gäller att sedan ta det därifrån, avlsutar Hellkvist.
Modo kommer till spel med samma lag som i de tidigare matcherna i Slutspelsserien där inga förändringar är att vänta till måndagens möte mot Västervik.

Publicerat