Du är här

2019-03-17 - Teater
Malin Alm, Erik Magnusson och Gloria Tapia. Fotograf: Sören Vilks

Sista dagen för Sigrid

I sällskapsrummet på ett vårdhem börjar den sista dagen i 97-åriga Sigrid Dunckers liv. Hon lämnar dock inte jordelivet obemärkt. Tisdag 26 mars visas komedin ”Sällskapsrummet” på Folkan Teater – vi har biljetter som vi lottar ut.

Sigrid Duncker är inne på sin sista dag i livet, och i sällskapsrummet på vårdhemmet pågår en infekterad maktkamp med mordiska impulser mellan brukarna. En av de gamla planerar ett rymningsförsök och barnbarnet till en tredje försöker förgäves hitta sin farfar som är försvunnen. Vid kaffet utbryter ett upplopp.

”Sällskapsrummet” hade premiär i Skottland 2016 och är skapad av den prisbelönta brittiska teatergruppen Inspector Sands. I ett unikt samarbetsprojekt mellan Riksteatern och Inspector Sands har man arbetar fram en svensk version av det brittiska originalet.
Lokal arrangör är Örnsköldsviks Riksteaterförening.

TÄVLING
”Inspector Sands” är en brittisk kod som används vid speciella tillfällen, när?
Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av biljetter till ”Sällskapsrummet”. Vi drar fem vinnare som får två biljetter var.  
Svaret, ditt namn och mejladress skickar du till tavling@7an.se. Skickar du per post (endast vykort) är adressen 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik.
Svaret vill vi ha senast 18 mars. Vinnarna presenteras i 7an 20 mars.

 

Dela med dig av denna artikel på: