Du är här

2019-02-21 - Näringsliv
En nöjd Öjvind Sundvall visar upp diplomet för utmärkelsen Årets Exportpris.

PulpEye vann Årets Exportpris

Vid Företagargalan i Örnsköldsvik fick PulpEye den nyinstiftade utmärkelsen Årets Exportpris. I juryns motivering kan man läsa: ”Företaget har vidgat sina ambitioner på världsmarknaden och etablerat affärer i Sydostasien och Sydamerika och varit framgångsrika trots internationell hård konkurrens”.

– Det är fantastiskt att vi uppmärksammas också på hemmaplan och att vi i konkurrens med andra exportinriktade företag i Örnsköldsvik får Årets Exportpris, säger Öjvind Sundvall, VD för PulpEye. Vi började som ett svenskt företag med svenska bruk som kunder men idag går en större del av leveranserna till kunder utanför Sverige.  Så långt möjligt använder vi lokala underleverantörer och därför är det många som delar priset med oss.
PulpEye tillverkar och levererar utrustning för att kunna mäta och kontrollera massakvaliteten online i massabruk. I en värld av några stora jättar har PulpEye slagit sig in genom att med sin spetsteknik ligga i framkant. Idag finns analysutrustning från PulpEye hos kunder i fjorton länder och fyra världsdelar.

Dela med dig av denna artikel på: