Du är här

2019-02-08 - Modo Hockey
Björn Hellkvist. Foto: Håkan Nordström

Vita Hästen nästa

"Jag hoppas att vi kan driva spelet i ett högt tempo och vartefter matchen går inte mattas, då ska vi fortsätta och bibehålla vårt tempo", säger Björn Hellkvist till MODO Channel inför kvällens drabbning mot jumbon Vita Hästen från Norrköping.

Efter en knapp veckas vila/ träning kommer Vita Hästen till Fjällräven Center kommer. De två senaste matcherna mellan lagen har varit jämna tillställningar.

– Egentligen inga bra hockeymatcher från vår sida, vi ska vara gada över den utdelning som vi fått då marginalerna har varit på vår sida. Vi gjord en okej match mot dem borta, men matchen hemma är inte speciellt bra. Vi hade mycket puck och mycket innehav, men vi skapade inte de riktigt heta chanserna utan vi avgjorde på ett slumpartat sätt, säger Björn Hellkvist.

Många hemmamatcher väntar för hemmastarka Modo.
– Jag är jättenöjd över vårt hemmaspel. Kollar man på de senaste åren så har vi lyft Modo nått oerhört på hemmaplan. Det är en monumental skillnad i både prestation och resultat på hemmaplan där vi spelar en anfallsglad och teknisk hockey. Jag är nöjd, men jag är inte så nöjd att jag lutar mig tillbaka, konstaterar Björn Hellkvist.

 

Dela med dig av denna artikel på: