Du är här

2019-02-07 - Modo Hockey

Micke Sundlöv slutar som sportchef i Modo Hockey

Modo Hockey meddelar på sin hemsida att Micke Sundlöv slutar som klubbens sportchef.
– På kort sikt kommer Micke att avsluta processer han är inne i, men han kommer inte att vara delaktig i nästa års lagbygge, säger Modo Hockeys VD Johan Widebro.

Micke Sundlöv har varit sportchef under två säsonger i klubben och kommer att arbeta februari ut med administrativa uppgifter innan han lämnar sin tjänst.
– Jag har varit borta från min familj under fyra år totalt och där har vi kommit till vägs ände. Vi var tvungna att ta ett beslut om framtiden och hemma är alltid hemma. Men beslutet var inte lätt att ta på något sätt då jag trivts väldigt bra, kommenterar Micke Sundlöv.

– Micke har meddelat oss sitt beslut och vi vill passa på att tacka honom för det fantastiska arbete han gjort för Modo under de senaste två säsongerna. Han kom till Modo när vi hade haft ett mycket svårt första år i HockeyAllsvenskan. Han har utifrån det utgångsläget skapat struktur, ordning och kontinuitet i den sportsliga verksamheten vilket gör att vi nu har ett mycket bra utgångsläge för framtiden, kommenterar Modo Hockeys VD Johan Widebro och avslutar:
– Vi har påbörjat rekryteringen av ny sportchef. På kort sikt när det gäller nyförvärv och kontraktsförlängningar kommer vi att hantera det inom organisationen.

Dela med dig av denna artikel på: