Du är här

2019-02-10 - Musik

Tidlös indiepop

Holy Now är på väg mot en lysande framtid på den svenska indiepopscenen, och står även inför ett internationellt genombrott. Fredag 15 februari spelar de på H1 Sliperiet här i Örnsköldsvik. Lyssna här.

Göteborgskvartetten Holy Now – med sångerskan och låtskrivaren Julia Olander i spetsen – har hyllats långt utanför Sveriges gränser, omskrivna för att förvalta det nordiska vemodet samtidigt som de skapar en varm och inbjudande atmosfär.
2016 debuterade bandet med singeln ”Wake Up” och efter två kritikerrosade EP-släpp – ”Sorry I Messed Up” och ”Please Call Me Back” – kom i april 2018 fullängdaren ”Think I Need The Light” som av musikmagasinet Gaffa fick fem av sex stjärnor, där recensenten Alexandra Loven skrev:
”… det är bara en tidsfråga innan bandet turnerar runt i världens alla hörn och blir handplockade till kreddiga festivaler i Barcelona eller dylikt.”

Så passa på att se Holy Now på H1 Sliperiet 15 februari. Förband är lokala Black Attire och för arrangemanget står Föreningen Musikhuset.

Dela med dig av denna artikel på: