Du är här

2019-02-05 - Modo Hockey

Förlängt kontrakt för Linus Pettersson

Modo Hockey förlänger kontraktet med forwarden Linus Pettersson, som nu kommer spela för klubben resten av den här säsongen samt säsongen 2019/2020. 

– Det är fantastiskt kul. Linus är en av våra egna juniorer som har vuxit in i det här och nu är en faktor i herrlaget, säger sportchef Micke Sundlöv på Modos hemsida.

Linus har spelat i både U16, J18 och J20-lagen och blev strax efter jul uppflyttad till seniorlaget sär han spelat elva matcher hittills under denna säsongen. Nu har han fått kontrakt som sträcker över den kommande säsongen. 
– Jag hade som mål att göra debut innan jul, och jag sa det till mig själv. Nu blev det strax efter jul vilket jag är nöjd med. Att nu skrivit kontrakt känns jätteroligt, och det är väldigt skönt att få vara kvar. Jag trivs jättebra här hemma, säger Linus Pettersso. 

Micke Sundlöv kommenterar:
– Det är fantastiskt kul att vi har skrivit kontrakt med Pettersson som gäller över den här säsongen samt nästa. Han är en av våra egna juniorer har vuxit in i det här och redan blivit en faktor i herrlaget. Det här är bara början på Linus resa och det kommer bli jättekul att följa den.

Dela med dig av denna artikel på: