Du är här

2019-01-23 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

"Vi ska gå ut och spela väldigt obrytt och fritt"

Under onsdagskvällen möter Modo Hockeys herrar Karlskrona HK hemma, och Björn Hellkvist vill att laget ska spinna vidare på segern från matchen i lördags mot Leksand.
– Min önskan är att vi ska gå ut och spela väldigt obrytt och fritt, utan någon yttre press. Den pressen ska komma av att vi själva vet att vi är bra, säger han på Modo Hockeys hemsida.

Tidigare den här säsongen har Modo och Karlskrona bara mött varandra en gång i en match där Modo såg seger. 
– Karlskrona är ett skridskostarkt lag som bygger mycket på fart i sina spelvändningar så det gäller att vara med i omställningarna. Det hade ett sylvasst powerplay då vi mötte dem senast. Efter tjugo sekunders powerplay hade de gjort två mål på oss så då hade vi en liten uppförsbacke. Men vi gjorde en jättefin avslutning på den matchen och lyckades till slut vända och vinna, kommenterar Björn rörande Karlskronas spel. 

Flera spelare har blivit friska sedan matchen mot Leksand där Mattias Norlinder, Tobias Ericsson och Ludvig Elvenes alla har tillfrisknat. Något som innebär att konkurensen i truppen ökar ytterligare. Tränarna tar ut laget under dagen. 

Dela med dig av denna artikel på: