Du är här

2019-01-09 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Derbydags

"Det ska bli häftigt och roligt där vi taggar upp riktigt extra inför matchen", kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist inför kvällens derby mellan Modo och Björklöven.

– Det har varit ett riktigt bra drag på läktarna uppe i Umeå och det vore väl tusan om det inte skulle vara lika bra i Fjällräven Center,  kommenterar Hellkvist på Modos hemsida.

– De tidigare matcherna mot Björklöven har varit fysiska, småfula där det hör till att det ska ligga på gränsen och även fuskas på sina ställen för att ge laget fördelar. Vi har lyckats att ligga på rätt sida den gränsen och inte gått för långt över den eller satt oss själva i dåliga situationer på grund av egoistiska beteenden. Vi har gjort rätt saker och har vunnit matcherna, vilket vi även ska göra imorgon. Sen har vi revansch att kräva av oss själva där vi spelade fruktansvärt dåligt utan puck i den senaste matchen mot Oskarsham.

Victor Aronsson är långtidsskadad, Tobias Enström blev pappa nyligen och är också osäker för spel där laget tas ut på matchdagen.

 

Dela med dig av denna artikel på: