Du är här

2018-12-27 - Modo Hockey
Björn Hellkvist. Foto: Håkan Nordström

Vita Hästen nästa

”Senast vi var här släppte vi in sex mål, vilket gjorde att vi satte oss i en omöjlig situation för att vinna den matchen”, kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist inför kvällen match borta mot Vita Hästen.

Inför kvällens drabbning säger huvudtränaren Björn Hellkvist:

– Det som gäller för oss direkt i omstarten som blir efter det här uppehållet är att börja ta betalt igen i powerplay. Snittet i fem mot fem-spelet har varit godkänt men i powerplay gäller det att vi vågar ta skotten.

– I den kommande matchen mot Vita Hästen gäller det även att vi spelar med stort tålamod och i powerplay är det inte alltid det sista skottet och det sista skottläget som måste skjutas.

Det första mötet lagen emellan slutade 6-3 till Vita Hästen i Himmelstalundshallen ioch  Modo vände och vann matchen i Fjällräven Center med 2-1.

– Vi gjorde en bra insats i den senaste matchen mot Vita Hästen på hemmaplan, men vi var bleka på bortaplan i säsongens första möte. Det gäller att vi håller nere målen mot oss och spelar vi bra försvarsspel ger det oss alltid chansen att vinna matchen, avslutar Hellkvist på Modos hemsida.

 

 

Dela med dig av denna artikel på: