Du är här

2018-12-20 - Modo Hockey
Hellkvist och hans Modo laddar för seger. Foto: Håkan Nordström

"Det blir nog en rolig match"

Modo kommer från tre raka uddamålsförluster och ikväll gäller det att ta tre viktiga poäng inför juluppehållet, när man tar emot Västervik på hemmais,

Offensiv-träning
– Det vi har tittat på är offensiven. Vi upplevde själva att vi hamnade lite mycket med två forwards i hörnen, vilket ledde till att tredje forwarden sköt utan trafik framför mål. Vi vill ha mer delaktiga backar i offensiven och mer press och tryck framför mål för att skapa trafik framför målvakterna, säger Björn Hellkvist på Modos hemsida.

Om kvällens motståndare:
Västervik kommer till spel med en storseger i bagaget när man slog Västerås med hela 6-1 på bortaplan.

– Jag tycker de har gått ganska bra på slutet. Men oavsett om de vinner med 1-0 eller 6-1, eller om de har förlorat så spelar det nog ingen större roll, men det är klart att de kanske har lite bättre självförtroende. Så det är upp till oss att sno det av dem i första perioden och gå ut och markera på vår hemmaplan, säger Björn.

En fartfylld och underhållande match ikväll
– Jag tror att det blir en match i högt tempo. Västervik är ett lag som åker mycket skridskor, en ishockey som vi också vill stå för. Däremot har vi lite olika spelupplägg i våra strategier. Men det är två lag som jobbar hårt och driver tempot så det blir nog en rolig match. Givetvis hoppas och tror jag på tre poäng innan vi går in för julen, konstaterar Björn Hellkvist.

Dela med dig av denna artikel på: