Evenemang

10-års jubileum för ÖSA

2008 körde Övik Soul Association sin första temakonsert, sedan har det blivit ytterligare fyra stora spelningar med olika teman. När det nu är dags för 10-årsjubileum, 15 december på Brux, bjuder bandet på en mix av musik från alla sina tidigare konserter.

Soul Night – en kväll då Övik Soul Association garanterar 100 procent soulsken, trots att det är mörkaste december – blir i år en blandning från de fem uppskattade temakonserter bandet bjudit på genom åren. 
Allt startade med Earth Wind & Fire 2008, sedan följde Michael Jackson 2009 och Stevie Wonder 2010 innan det följde en rad oproduktiva år tills ÖSA var tillbaka 2015 med en Prince-konsert. I fjol handlade det om Toto – och nu när bandet firar tio år sätter de ihop en kväll med låtar från alla dessa världsartister.
– Det blir massor av låtar, typ sex från varje temakonsert så vi landar nog på runt 30 låtar, säger gitarristen Stefan Klinth.
Precis som tidigare arrangeras en kväll där publiken kan äta innan själva konserten, som beräknas dra i gång 21.30 och består av två pass.
– Vi har haft roliga spelningar och det kommer alltid en blandad publik, allt från de lite äldre som ofta helst sitter och lyssnar till de yngre som gärna håller till på dansgolvet.

Publicerat