Du är här

2018-12-10 - Näringsliv
Framgångsrike företagaren Erik Bergman föreläser i Örnsköldsvik den 11 december. Foto: Johanna Ekström

Miljardföretagare gästar Örnsköldsvik

2012 grundade då 28-årige Erik Bergman Catena Media tillsammans med en barndomsvän. I dag har företaget ett börsvärde på närmare sex miljarder kronor. Den 11 december kommer han till Örnsköldsvik för att prata om sitt nya välgörenhetsprojekt och sitt framgångsrika sätt att bygga företag.

Erik Bergman byggde ett miljardföretag på en handfull år. I slutet på förra året slutade han att aktivt arbeta i bolaget för att istället satsa helhjärtat på välgörenhet och med samma beslutsamhet, som byggde framgången på börsen, tar han sig nu an att göra världen bättre.
I stället för att nöja sig med befintliga organisationer vill Erik arbeta smartare och effektivare och första steget är hans sajt; Great.com, en domän han köpte för närmare åtta miljoner kronor.

Catena Medias snabba framgång berodde till stor del på kunskaperna inom SEO Sökmotoroptimering och nu har Erik Bergman bestämt sig för att skapa ”Världens mest kontroversiella välgörenhetsprojekt”. På frågan vad åhörarna kan förvänta sig under två timmar med honom och samtalspartnern Magnus Bråth svarar Erik:
– Ett öppet och sårbart samtal om mitt liv och mina drömmar. Hur pengarna har påverkat mig och mina relationer, vad jag lärt mig om att förändra världen och fullt med konkreta tips, strategier och inspiration till den som vill nå sina mål.

Dela med dig av denna artikel på: