Modo Hockey

Ikväll match mot serietvåan

"Skönt att sova i sina egna sängar igen där det är nya förutsättningar som gäller och vi ska tagga upp oss rejält inför match", kommenterar Björn Hellkvist inför matchen hemma mot serietvåan Oskarshamn ikväll och efterlyser bättre offensiv kreativitet.

Angående senaste tre bortamatcherna:
– Vi ska ha respekt för att det var tre raka matcher på bortaplan där vi var på resande fot under en längre period. Dessutom lyckades vi under de två senaste matcherna att vända underlägen och kvittera, sammanfattar Modo Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist på lagets hemsida.
– Samtidigt har man naturligtvis en lite dålig smak i munnen när vi förlorat de två senaste matcherna trots att vi tagit poäng. Vi brände frilägen i båda förlängningarna och jag är inte lyrisk över någon av insatserna i sig. Vi krigade på, var spelförande och sköt många skott men utan att skapa de där riktigt farliga lägena.

Inför kvällens drabbning:
– Det är naturligtvis helt andra förutsättningar den här matchen och vi ser fram emot att komma hem och åter spela på vår hemmaplan. Vi ser även fram emot att fortsätta spela matcher, fjärde matchen på sju dagar i ett ganska tufft schema. Men det är likadant för Oskarshamn så det är lika tätt mellan givarna för alla lag under den här perioden, säger Hellkvist och avslutar:
– I tisdagens hemmamatch vill jag se en bättre kreativitet i vår offensiv.

Publicerat