Du är här

2018-10-29 - Modo Hockey
Björn Hellkvist. Foto: Håkan Nordström

"Upp till oss att svara för en bättre prestation"

Almtuna, näst sist i Hockeyallsvenskan, står för motståndet ikväll. Ska Modo lyckas komma igen efter förlusten mot Oskarshamn?

Angående förlustmatchen nu senast mot Oskarhamn:
– Vi började matchen ganska bra men blev för bekväma och ville inte ta utmaningarna som kom senaste i matchen. Vi saktade ner spelen istället för att driva upp tempot och det passade Oskarshamn bra där vi dock bjöds in i matchen och tog chanserna som kom för ledning efter den första perioden, sammanfattar Modo Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist på lagets hemsida.

Inför kvällens drabbning:
– Vi var det bättre laget senast vi möttes men vi spelade inte på full kapacitet och vet att vi kan och måste nå upp till en bättre nivå idag. Både sett till hur hela laget presterar men även till individuella prestationer, konstaterar Hellkvist och fortsätter:

– Det gäller att vi håller oss till vår grundplan och tar bättre beslut för att ta poäng i kvällens match mot Almtuna. Nu spelar vi andra raka matchen på bortaplan och det är lite tuffare att vara på roadtrip, men så ska det vara när man spelar borta. Nu är det upp till oss att svara för en bättre prestation än mot Oskarshamn.

Oscar Hedman är tillbaka efter avstängning och åter redo för spel.

Dela med dig av denna artikel på: