Modo Hockey

Match mot Vita Hästen ikväll

"Vi ska ta pucken framåt för att hela tiden attackera. Sen måste vi ta tillvara på de chanser vi skapar i matchen då Vita Hästen är duktiga på att inte ge motståndarna lägen", kommenterar huvudtränare Björn Hellkvist inför kvällens match i Norrköping.



Angående matchen mot Västerås:
– Efter att ha sett matchen mot Västerås är den bättre än vad jag trodde först. De stod för ett bra motstånd där vi lyckades skapa bra spelvändningar ochg anfall på dem och även om jag kände att vi kanske borde chippat ut i vissa lägen av matchen skapade de inte de riktigt farliga chanserna. Det visar på att det är att föredra att vårda pucken framför att ge bort den, även vid ledning, konstaterar Björn Hellkvist och fortsätter:

– Det viktigaste är att fortsätta göra det vi gjort bra, men det finns givetvis saker vi både kan och ska utveckla. Vi ska vara färdiga i slutet av februari, men det är självklart bra att vi startat serien så starkt. Poängen vi tagit är mycket på grund av god arbetsmoral och att spelarna är trogna systemet, söger Björn Hellkvist till MODO Channel.

Oliver Dackell spelar med Örnskökldsvik på onsdag, vilket medför att målvakten Lucas Jägbring följer med som backup till Erik Hanses.

Publicerat