Du är här

2018-10-09 - Modo Hockey
Björn Hellkvist tycker att man haft en bra träningsvecka inför onsdagens bortamatch. Foto: Håkan Nordström

Tre matcher på fem dagar

"Jag tror att kör man hårt behöver man vila perioder också. Nu hade vi möjlighet att ta två dagar ledigt efter helgen så då gjorde vi det. Alla har fått ta hand om sina kroppar på bästa sättet för att kunna ta oss an den här veckan med tre matcher", säger Björn Hellkvist.

Nu har man fått en välbehövlig ledighet och en bra träningsvecka i ryggen.
– Vi har haft bra tryck under de här träningarna tycker jag. Det har varit mycket kamp och mycket tävling, vi har kört lite spelmoment, tre mot tre, två mot två och en mot en till och med. Vi har försökt blanda in tävling i allt vi gjort för att väcka attackpsyket till liv", säger Björn Hellkvist på lagets hemsida.

Imorgon kväll väntar BIK Karlskoga på bortaplan för Modo och sedan spelar man två hemmamatcher till helgen, mot Västervik resp. Västerås och tränaren Björn Hellkvist är väl ganska nöjd med inledningen av Hockeyallsvenskan.

– Resultatmässigt är starten allt vi kunnat önska, vi fick en liten näsbränna och kunde ta lärdom av vad vi gjorde rätt och fel i den matchen. Sedan prestationsmässigt är det lite önsom vin ömsom vatten. Så lite får vi grotta ned oss i detaljer för det är saker och ting som vi kan putsa på helt klart, säger Björn Hellkvist till MODO Channel.


 

Dela med dig av denna artikel på: