Du är här

2018-10-05 - Modo Hockey
Segertecknet även ikväll? Foto: Håkan Nordström

Inför kvällens match mot Tingsryd

"Tingsryd har spelat tighta matcher som slutat med förlust så det kommer att vara ett taggat lag som kommer hit", kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist inför matchen.

Om senaste vinsten:
– Jag är inte lyrisk av matchen då vi tvingades, även på grund av bra motståndare som spelade i högt tempo, att spela ett spel vi inte ville spela. De tog fler skott och Hanses höll kvar oss i matchen i den första perioden. Vi kom ut mer rivigt i den andra perioden, kommenterade MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel och fortsätter:

– Jag är glad att vi kan förändra en matchbild och ibland kommer man i sitser i den här sporten där det handlar om att överleva en period och det gjorde vi i den första perioden. Så en stor eloge till killarna som inte lät linan brista utan gjorde att vi hade chansen även efter den starten.

Inför kvällens match:
– Tingsryd är ett tight lag med en duktig målvakt som jag känner väldigt väl där det gäller för oss att hitta bristerna, kommenterar Hellkvist och avslutar:
– Vi måste vara intensiva och spela i ett högt tempo, vi vill absolut inte sänka tempot då det kommer att vara i deras fördel. Det känns som att Tingsryd även tagit VM-guld i att förlora med uddamålet så det kommer att vara ett taggat lag som kommer ge oss fullt upp på fredag kväll.

 

Dela med dig av denna artikel på: