Du är här

2018-10-04 - Modo Hockey
Björn Edlund, huvudtränare för Modo dam. Foto: Håkan Nordström

Edlund: "Kul att åka bort igen"

Göteborg HC och HV71 står för motståndet på bortaplan denna helg för Modos damer och det är ett taggat lag som gör sig redo för uppgiften.

– Det ska bli kul att åka bort igen, nu sticker vi iväg på lång resa för tredje helgen av fem. Vi har roligt tillsammans när vi åker iväg och det ska bli kul att möta HV71 igen som vi förlorade mot i andra matchen, säger Björn Edlund.

Nu är det dags för nästa bortaturné, och de är mer än redo för de kommande utmaningarna.
– Vi har en bra känsla i laget och vi är rätt medvetna om att det krävs hårt jobb under hela matchen. Framförallt så vet vi att vårt hårda jobb lönar sig i slutändan, säger Edlund på Modos hemsida och fortsätter:
– Göteborg har steppat upp ordentligt och har överraskat nu från början. Vi måste vara extremt noggrann, det blir en mental fight till att börja med. Sedan kommer det bli fysiskt på isen och då är det viktigt att vi inte viker ned oss för de kommer jobba arslet av sig. Mot HV71 så vet vi att de kommer spela en aggressiv hockey. Det klarade vi av de förta femton minuterna förra gången sen klarade vi inte av att resa oss. Vi har lärt oss av det och vet hur HV71 kommer att agera under matchen. Det gäller att vi är beredda, avslutar Björn Edlund.

 

 

Dela med dig av denna artikel på: