Modo Hockey

Säsongspremiär i utsåld arena

"Nu kommer en första indikation om vi spenderat försäsongen på rätt sätt. Vi kommer att få se saker i ett skarpt läge som inte går på vare sig träning eller försäsongsmatcher", kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel inför matchen mot Björklöven ikväll.

– Matchen är det viktigaste matchen just nu. Nummer ett är alltid att vinna där vi vill vinna alla situationer och i det stora hela självklart gå vinnande ur matchen. Jag ser hellre att vi vinner utan att vi gör rätt saker på isen än att vi gör rätt saker och förlorar matchen. Men helst ser jag båda, konstaterar Björn Hellkvist till MODO Channel.

Ikväll väntar ett slutsålt A3 Arena i Umeå dit även många Modo-supportrar kommer att söka sig inte minst genom supporterföreningen Lumberjacks som anordar bussresor till matchen.

– Vi hade en mindre bra träning idag (torsdag) men det är egentligen skit samma då det viktiga är att det ser bra ut på matchen. I den långa processen har vi inte råd att kasta bort träningsdagar. Matchen ska bli jätterolig och jag ser fram emot att få svar på saker vi satsat på, kontaterar huvudtränare Hellkvist.

 

Publicerat