Evenemang

Kvartsfinal, elektriska bananer och musik – scenbygget i full gång inför morgondagens festligheter

Scenbygget är i gång på allvar och snart står scenen klar inför Sjunde i Sjunde, en dag som inte bara bjuder på musik av Electric Banana Band utan också kvartsfinalspel mellan Sverige och England.

Det är kanske inte något riktigt solsken när fredagens scenbygge håller på, men enligt väderprognosen ska lördagen bjuda på desto bättre väder.

 

Reaktionerna var många och glada när 7an berättade att det var Electric Banana Band som kommer till Sjunde i Sjunde i år och spelar, och nu är det inte långt kvar tills det är dags. Scenen står snart på plats och arbetet att få dit högtalarna inför morgondagens konsert är i full rullning. 

– Vi ska vara klara klockan 21 i kväll (fredag) om det går som det ska – och hittills går det bara bra, säger Björn Edin från Ume Audio System som är med och riggar sin åttonde Sjunde i Sjunde-konsert. I år får han hjälp av föräldrar till ÖIB innebandys P06-lag.

 

Lördagen bjuder också på kvartsfinalmatch mellan Sverige och England. Segraren går vidare till semifinal. Efter matchen, som Sverige självklart kommer att vinna, står Electric Banana Band redo att liva upp lördagen ännu mer. 

 

7an kommer förstås vara där och vi hoppas att även att du kommer.

 

Och glöm inte: kom i gult!

 

 

 

Publicerat