Du är här

2018-07-16 - Bra att veta med Webben 7
STF Örnsköldsvik/ Överhörnäs.

Vandrarhem och enklare boenden i Örnsköldsvik

Här är några exempel på var i kommunen som du kan hitta boenden av det enklare och många gånger mysigare slaget.

Rum & Uthyrning
Här erbjuds ljusa och fräscha rum i Domsjö, cirka fem km från Örnsköldsviks centrum. Entréplan & övervåning består av hotellrum med gemensamt kök. 23 bäddar. Nedervåningens vandrarhemsdel erbjuder gemensamt kök, samlingsrum, duschar och toaletter. 24 bäddar. Totalt antal bäddar: 47
Handikappanpassade rum:1. Husdjur är välkomna i vandrarhemsdelen.
Bokning: 0660 50132

STF- Kajen Vandrarhem
Vandrarhemmet ligger vid Köpmanholmens kaj med utsikt över Nätrafjärden. Här bor du i bekväma enkelrum, dubbelrum eller flerbäddsrum. En stor terrass alldeles vid havet bjuder in till sköna och gemytliga kvällar i kvällssolen. På vandrarhemmet finns restaurang med fullständiga rättigheter där frukost, lunch och middag serveras. Tillgång till bastu och gästbrygga. Totalt antal bäddar:40. Rum för husdjur: 2.
Bokning: 0660 22 34 96

Ulvö Vandrarhem
Ligger i den gamla skolan i Sörbyn, en bit in på ön. Tvåbäddsrum och rum med 2 + 4 bäddar avdelat med draperi. Självhushåll. Matsal och allrum med tv. Dusch och wc i korridoren.
Bokning: 0660-22 41 90

Vindarnas Hus
Vandrarhem i ett pampigt stenhus från sekelskiftet beläget vid Örnsköldsviksfjärden ca 1,5 km från centrum. Ett lugnt och attraktivt läge nära stadens alla utbud, aktiviteter och sevärdheter. I huset finns det 17 rum, tre kök samt två TV-rum, varav det ena med biljardbord. Trådlöst internet och TV på alla rum. Alla gäster har eget utrymme i kylskåp och skafferi. Vindarnas Hus erbjuder allt från enkelrum till lösningar för större grupper.
Online bokning: boka@vindarnashus.se

Örnsköldsviks Vandrarhem
Ligger centralt beläget i Örnsköldsvik. Gemensamt uppehållsrum, kök och matsal. Nya helkaklade duschar och toaletter finns i korridoren. Även handikappanpassat rum finns. Önskar ni frukost går det bra att boka kvällen före. Då finns den tillgänglig för självbetjäning i vår serveringsdisk. 40 bäddar.
Bokning: 0660-29 61 11  

Gottfridsgården Hotell & Vandrarhem
Gård ca 3 km söder om centrum. Här kan du välja att bo enkelt med självhushåll eller med bäddade sängar och frukosten förberedd i kylen. Möjlighet att köpa mat/middag. Trådlöst internet.
Bokning: 070-338 11 07

Örnsköldsviks Gästhamn och vandrarhem
Vandrarhem (30 bäddar), restaurang & café. Wifi finns tillgängligt för gäster. Glasskiosk & cykeluthyrning i gamla gästhamnsbyggnaden. 300 m till stadens centrum.
Bokning: 073-2702033

STF Örnsköldsvik/ Överhörnäs
Vandrarhemmet ligger i natursköna omgivningar och erbjuder ett prisvärt boende i lugn miljö med olika boendealternativ i enkel, dubbel och flerbäddsrum. Frukostbuffé vid förbeställning till de som inte väljer att själva tillaga sin frukost i köket. Bussförbindelser med Örnsköldsvik
Totalt antal bäddar: 30. Rum för husdjur: 3 Allergisanerade rum:1. Trådlöst internet
Bokning: 0660- 702 44

Trysunda vandrarhem
Vandrarhem med restaurang och butik på den vackra och lugna ön Trysunda.  Trysunda är ett naturreservat och en av skärgårdens vackraste öar. Historiskt fiskeläge med kapell från 1600-talet. Flera badvikar med iordningställda grillplatser och vindskydd finns. Här finns även välutrustade stugor att hyra. En stuga ligger intill huvudbyggnaden. Den andra stugan (Julianstugan) ligger avskilt på andra sidan ön med egen strand.
Båt går året runt från Köpmanholmen.
Bokning: 0660-430 38

Ulvö Gästgifveri
Ligger vackert beläget i en sjöbod centralt i Ulvöhamn. Här är det öppet året om, då vi ordnar helhetslösningar för grupper och konferenser, men det finns också rumsuthyrning med självhushåll under sommaren för den som önskar det. Här får man genuinitet, småskalighet och god service.
Bokning: 0660-224076

Hampnäs hotell och konferens
Vandrarhem i Själevad, 7 km från centrum, med 12 enkelrum och hotellboende.
Bokning: 0660-273817

Forsvillan
Mysigt vandrarhem i Köpmanholmen. Huset byggdes 1955 åt dåvarande Forss Bruks disponent. Gårdsverksamhetens identitet är öppenhet och närvaro. Nära till hamnen där båtarna går ut till Ulvön, Trysunda och Strängön. Goda bussförbindelser till Ö-vik.
Bokning: 070-6162092

Dela med dig av denna artikel på: