Du är här

2018-06-12 - Musik

Första musikvideon från Jon and Julia

Julia Blomgren, uppvuxen i Gideå och Örnsköldsvik, kommer med ett första smakprov från ett kommande fullängdsalbum med sin duo Jon and Julia. Lyssna här.

Duon Jon and Julia, med Julia Blomgren från Södertälje men uppvuxen i Gideå, släppte 2 mars debutsingeln "Stop bleeding your heart out" i den digitala världen. Nu släpper de också sin första musikvideo "Kill the idol".

Så här säger de själva om sin musik:
”I en tid när några hörs och syns mycket, medan andra knappt märks, är det en lättnad att vi är hyfsat otillräckliga allihopa och det är ok det med. Titta på oss, så ofullkomliga men ändå så bra!”.

Videon är gjord av teamet GJL som består av Gustaf Silveby, Jessica Åkerblom och Lisa Skoglund. I höst kommer mer från både GJL och Jon and Julia, som förutom Julia Blomgren består av basisten och sångaren Jon-Terje Sundberg.

– Det känns fantastiskt att släppa nytt i en mer tillbakalutad stil som ändå andas rock. Jag och Jon tänker att det finns plats för fler bra låtar i studioalbum-konceptet men som låter som om det spelats in i en replokal, sa Julia Blomgren efter första singelsläppet.

Julia frontade för övrigt tidigare punkrockbandet Norma Bates som släppte albumet "Hey you! Get down!".

Dela med dig av denna artikel på: