Du är här

2018-05-29 - Modo Hockey
Lämnar Modo efter 13 säsonger. Foto: Håkan Nordström

Lämnar Modo för Brynäs

Efter 13 säsonger i Modo Hockey står det nu klart att Erika Grahm lämnar klubben för spel i Brynäs IF.
”Jag vill tacka för fantastiska år i Modo Hockey och min kärlek till föreningen kommer inte att förändras även om jag nu lämnar Örnsköldsvik”, kommenterar Grahm.


Erika Grahm har under hela sin karriär representerat Modo Hockey och spelat över 300 matcher sammanlagt i SDHL/Riksserien samt SM-slutspelet. Nu har landslagsforwarden tagit sitt beslut om framtiden.

– Det var verkligen ett svårt beslut att ta där jag har haft många sömnlösa nätter. Jag gör den här förändringen för att utvecklas som människa och det är en bra tidpunkt i mitt liv med nya utmaningar, inte minst utanför isen. Jag har även min sambo i närområdet vilket gjorde beslutet mer naturligt, säger Erika på Modos hemsida.

Modo Hockeys sportchef Björn Edlund:

– Det här är en väldigt tråkig dag för Modo Hockey och då inte bara på grund av att Erika är en framstående spelare utan även att hon varit en motor i föreningen under väldigt lång tid. Vi önskar henne all lycka till i framtiden och vet att hon kommer att vara en viktig del av svensk damhockeys utveckling under många år.

Dela med dig av denna artikel på: