Du är här

2018-05-19 - Övrig kultur
Foto: Erland Beskow

Djungelns hemlighet

Hönapöna och Eva har läst i en gammal tidning att det finns guld i djungeln. Det är gratis och bara att hämta
– men var är guldet? Eva Funck kommer till både Trehörningsjö och Husum med sin nya föreställning.

När Hönapöna och Eva kommer till djungeln är det inte så enkelt att hitta guldet som det först verkade. Men de får oväntad hjälp av ett lejon, en orm och en loppa. Djungels hemlighet bjuder till slut på en riktig överraskning.

Eva Funck har varit programledare för en rad kända tv-program, bland andra Evas sommarplåster, Evas vinterplåster, Evas funkarprogram och Evas superkoll. I fjol gjorde hon succé med sin föreställning ”Det stora Äventyret” och nu är hon tillbaka och turnerar med sin nya ”Djungelns hemlighet”, i samarbete med Folkets Hus och Parker.

Djungelns hemlighet, som passar för alla från 3 år och uppåt, är en interaktiv och färgstark föreställning som handlar om hur vi kan få vänner genom att se, höra och uppmuntra varandra. Meningen med att ha vänner är att de kan hjälpa oss genom livets djungel, och det visar sig vara guld värt.

Söndag 20 maj klockan 15.00 ges föreställningen i Medborgarhuset i Trehörningsjö. Tisdag 22 maj klockan 12.00 spelas den på Husumgården som skolföreställning.

 

 

Dela med dig av denna artikel på: