Näringsliv

Sminkbutiken i Ö-vik är Årets svenska butik

Sminkkedjan Make Up Store, som omfattar 35 butiker i Sverige, har utnämnt butiken i Örnsköldsvik till Årets svenska butik 2017.

Butiken öppnade redan 2005, men i mars 2017 togs den över av nuvarande ägare och har idag tre medarbetare; Anne-Li Blomqvist, Josefin Öhlén och Daniella Johansson.

Och trots att det idag kan vara svårt att driva en fysisk butik så jobbar de på för fullt för att lyckas med målet att hjälpa sina kunder hitta just det makeup som passar bäst för kundernas behov och önskemål. Oavsett om kunden vill dölja ärr, vill veta hur de kan framhäva sig själv bättre eller bara helt enkelt vill lära sig mer om makeup så gör personalen alltid sitt bästa. Det är deras hårda arbete som lett till att de vunnit utnämningen Årets svenska butik.

I motiveringen bakom utnämningen står det: ”Denna butik har under året visat att kämparglöd leder till framgång. Butiken har månad efter månad ökat antal besökare och arrangerat event under hela året. Med sitt engagemang och envishet har den här butiken visat att allt är möjligt”

– Det är väldigt roligt att just vi blivit utnämnda till Årets svenska butik. Det blir som ett kvitto på det arbete vi gör för att hjälpa våra kunder, säger Anne-Li Blomqvist.

Men hon är också snabb att påpeka att det inte bara är deras eget arbete som hjälpt dem nå så långt. 

– Våra kunder har hjälpt väldigt mycket, både med synpunkter om hur vi kan förbättra vår verksamhet och för att många av våra trogna kunder hjälpt och stöttat oss. Utan våra kunder hade vi nog aldrig kommit så långt, säger Anne-Li.

Publicerat