Du är här

2018-04-20 - Modo Hockey
Kaitlyn Tougas och Michela Cava stannar i Modo. Foto: Håkan Nordström

Cava och Tougas stannar i Modo

Michela Cava och Kaitlyn Tougas har signerat ett nytt tvåårsavtal med klubben och återvänder därmed för spel i SDHL 2018/2019.

– Michela Cava gjorde en bra säsong senast där hon bidrog väldigt mycket i det offensiva spelet", kommenterar Modo Hockeys sportchef Björn Edlund.

Nytt språk och ny kultur
– Det känns väldigt bra att fortsätta i Modo Hockey då det första året här var riktigt roligt då det både var en härlig upplevelse med att lära sig nytt språk och en ny kultur. Jag har verkligen trivts i Örnsköldsvik och i föreningen, kommenterar Michela Cava på Modos hemsida.

Om Kaitlyn Tougas säger Edlund:
– Tougas har utvecklats som spelare och när hon kom hit märktes det att hon verkligen tyckte att det var roligt att spela i SDHL och i Modo Hockey.

Nytt lag - ny utmaning
– Det känns spännande att fortsätta i Modo Hockey där jag kommer att åka hem under en period och sedan återvända för den gemensamma försäsongsträningen. Hemma kommer jag att lägga ner mycket tid i gymmet för att komma väl förberedd till nästa säsong där jag ser fram emot att fortsätta bidra till laget. Det blir en ny utmaning med nytt lag där vi ska göra allt för att gå ännu längre i slutspelet, kommenterar Tougas.

 

 

Dela med dig av denna artikel på: