Du är här

2018-04-26 - Övrig kultur
Foto: Louise Billgert.

Ö-vik möter Janne Schaffer

Janne Schaffer, en av våra mest rutinerade och respektabla gitarrister, kommer till Pingstkyrkan ikväll torsdag 26 april. Men inte för att spela gitarr utan för att prata om sitt liv, i en intervju med pastor Stefan Beimark.

– Jag berättar om vad jag gör och vad jag tycker är viktigt i livet. Nyligen spelade jag på Kenneth Gärdestads begravning och även på en konsert till förmån för stiftelsen Ebbas Änglar – en konsert på temat ”Saknad, Kärlek och Hopp” för att hedra minnet av elvaåriga Ebba Åkerlund som var ett av offren vid terrorattacken på Drottninggatan, säger Janne som också skrivit boken ”Mitt liv som Schaffer”.

Janne Schaffer har spelat med ABBA, Ted Gärdestad, bröderna Porcaro i Toto och Bob Marley för att nämna några. Han har dessutom skrivit all musik i Electric Banana Band som är årets artister på den stora gratiskonserten Sjunde i Sjunde i Strandparken.
Gratis är också entrén till arrangemanget i Pingstkyrkan. Under kvällen kommer en frivillig insamling att göras mot modernt slaveri.

 

Dela med dig av denna artikel på: