Du är här

2018-04-16 - Modo Hockey

Hagelin till Modo

Forwarden Joakim Hagelin har signerat ett kontrakt för de två kommande säsongerna. ”Storlek, karaktär och attityd kombinerat med skills gör att det känns väldigt bra att Hagelin ansluter till Modo Hockey” kommenterar sportchef Micke Sundlöv.

Joakim Hagelin, 28, kommer senast från spel i IK Oskarshamn som han totalt representerat under totalt sju säsonger. Den senast säsongen i HockeyAllsvenskan svarade Hagelin för 21 poäng på 48 spelade matcher genom 13 mål och 8 assist.

– Han representerar en spelartyp som vi sökt efter. Det känns jättebra att det nu är klart och det är även en spelare som Björn Hellkvist känner till väl och de båda vet var de har varandra, kommenterar Modo Hockeys sportchef Micke Sundlöv på lagets hemsida.

Hagelin har Linköping HC som moderklubb och har spelat både J18 och J20 i föreningen och han även representerat Djurgården och AIK i HockeyAllsvenskan.

– En del av varför jag ville till Modo var förutom möjligheten att utvecklas som spelare även möjligheten att fortsätta med Björn Hellkvist som tränare. Den förra säsongen i Oskarshamn gav ett väldigt gott intryckt av honom där han är tydlig med krav och vad han vill göra. ModoHockey kommer att få ett starkt och hårt jobbande lag nästa säsong, säger Hagelin.

Kontraktet mellan Modo Hockey och Joakim Hagelin är skrivet för de två kommande säsongerna.

Dela med dig av denna artikel på: