Du är här

2018-04-12 - Modo Hockey

Daniel Sylwander till Modo

Han kommer närmast från Rögle BK och har skrivit på för de kommande två säsongerna. "Sylwander är en kille med otrolig rutin, trots sin ringa ålder. Vi får en spelare med bra storlek, som kommer till jobbet varje dag", kommenterar sportchef Micke Sundlöv.

25-årige Daniel Sylwander, forward, har representerat Rögle BK hela sin karriär och har hunnit med 336 matcher i HockeyAllsvenskan och SHL. Under den tiden har han varit med två gånger när och tagit med Rögle BK upp i högsta serien.

– Sylwander vet vad som krävs och vilken underbar känsla det är att ta klivet upp. Något han kommer kunna förmedla till oss. Sedan känner Björn Hellkvist honom utan och innan och det känns jättetryggt för både mig och Modo Hockey, säger Micke Sundlöv på lagets hemsida.

För Daniel Sylwander blir det en annorlunda upplevelse att komma till en ny förening, då han alltid tillhört Rögle.

– Det var en väldigt speciell känsla precis när det var klart att det inte blev någon fortsättning i Rögle. Men med lite distans så vet jag att jag kommer utvecklas mycket både som människa och hockeyspelare i Modo, säger Sylwander och fortsätter:

Kontrakt är skrivet över två säsonger till 2019/2020.

 

Dela med dig av denna artikel på: