Du är här

2018-03-21 - Modo Hockey
Tränaren Björn Edlund. Foto: Håkan Nordström

Inför semifinalspelet: – Det kommer bli väldigt tuffa matcher

Ikväll avgörs den första matchen i semifinalspelet mellan Modo dam och Linköping i Fjällräven Center. Tre av fyra matcher i grundserien har inte kunnat avgöras under full tid och lagen har vunnit två matcher var.


– Vi tycker att det känns hur bra som helst. Vi får börja på hemmaplan och slipper den långa resan, så vi har absolut bästa förutsättningarna för att genomföra en bra första match. Ser vi till att göra en extremt bra prestation och får med oss ett optimalt resultat så har vi ett bra läge att gå in i matcherna på bortaplan med en bra känsla, säger tränaren Björn Edlund på Modos hemsida och fortsätter:

– Vi och Linköping är två bra lag som är rätt effektiva. Dom har bra målskyttar och vi har bra målskyttar, sedan har båda bra målvakter. Så i slutändan är jag rätt säker på att det är laget som kommer att kunna leverera bäst hockey över alla sextio minuter som kommer att gå vidare.

Edlund menar att det inte kommer att vara några tillfälligheter som avgör matcherna, utan vinsten är något man kommer att behöva förtjäna.
– Det kommer bli väldigt tuffa matcher och vi är medveten om vilket jobb som kommer krävas för att vi ska gå vinnande ur de här matcherna. Det ska bli jätteroligt att möta Linköping, säger han.


 

Dela med dig av denna artikel på: