Du är här

2018-03-14 - Modo Hockey
Sidney Morin tillbaka lagom till slutspelet. Foto: Håkan Nordström

Kvartsfinaldags och Guld-Morin åter i Modo

Första kvartsfinalmatchen mellan Modo dam och Leksand avgörs ikväll på bortaplan. En motståndare tränare Björn Edlund ser fram emot att möta.

Modo har vunnit samtliga fyra möten mot Leksand i grundserien och tränare Edlund ser fram emot kvällens match.

– Jag tror att de kommer vara revanschsugna. Leksand kommer gå in och göra allt för att vinna, likväl som vi kommer att gå in och göra allt för att vinna. Däremot tror jag inte att det kommer vara så stor skillnad på deras spel så. Men det ska bli intressant och vi känner oss väl förberedda, säger han.

– Det blir jätteroligt. Vi vet ju vad vi har att förvänta oss, vi har mött Leksand så pass många gånger. Det är egentligen alltid samma matchbild när vi spelar mot varandra så det ska bli kul, säger Edlund till MODO Channel.

Till kvällens match ansluter Sidney Morin till truppen igen efter sitt OS-äventyr, en spelare som kan komma att betyda mycket i slutspelet.

– Det är en kvalitetssback både offensivt och defensivt. Hon spelar i båda ändarna av banan och blir som en extra anfallare i anfallszon, sen är hon ju väldigt skridskostark så hon hinner ju även hem till försvarsspelet också. Så vi kommer få en dimension till både i numerärt underläge och i numerärt överläge. Vi ser fram emot att få hem henne med mycket energi och spelsug, säger Edlund.

Dela med dig av denna artikel på: