Du är här

2018-03-07 - Modo Hockey
Tillber han högre makter månne, Hans Särkijärvi inför kvällens avgörande. Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Tre poäng är ett måste"

Modo möter Tingsryd, som krigar för ett hockeyallsvenskt kontrakt till nästa säsong. Vita Hästen gästar Almtuna, och Södertälje ställs mot Pantern. Det är sannerligen högintressant när Hockeyallsvenskans sista omgång avgörs ikväll. Modo ligger på åttonde plats, Södertälje och Vita Hästen tätt efter på samma poäng, men Modo har klart bästa målskillnaden.

– Det ska bli spännande, det kan nog bli en riktigt bra hockeymatch. Tingsryd har allt att spela för så att de kan klara sig ifrån kvalet nedåt, och vi vill självklart behålla åttonde platsen för att få fortsätta vår säsong, säger Särkijärvi i MODO Channel.

– Jag tror att det har funnits väldigt mycket spänningar i gruppen. Det var nog därför vi gjorde en mindre bra match mot Timrå senast. Det berodde nog på att det varit anspänningar under en längre tid. Känslan nu är att vi har allt att vinna. Det är klart att vi kan förlora en åttonde plats, men det ska vi spela om mot Tingsryd som också spelar mot med kniven mot strupen, säger Hansoch tillägger:

– Vi har pratat mycket om att gå ut och njuta, släppa loss och gå ut att ha roligt imorgon. Tre poäng är ett måste för att vi ska behålla vår placering och vi ska göra allt vi kan för att lyckas med det också, säger Hans Särkijärvi.

Dela med dig av denna artikel på: