Du är här

2018-02-01 - Näringsliv

Välkommen med din ansökan!

7an Mediapartner ger ut Örnsköldsviks veckomagasin som delats ut till alla hushåll och företag i kommunen med reportage om stort som smått. Vi hjälper våra kunder med både marknadsföring och formgivning och producerar allt från kundtidningar och annonser till logotyper, foldrar, affischer och illustrationer.

Mediasäljare
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som säljare, är utåtriktad och brinner för att genom personliga kundbesök skapa affärer. Du är en positiv person med vinnarinstinkt som genomför ditt arbete med höga ambitioner och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp. Erfarenhet från media är ett plus, men inget krav.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. För tjänsten behövs körkort. Tillträde i augusti/september.

Skicka din ansökan eller ställ frågor om tjänsten till:
Peter Eskelind, Säljchef 0660-726 80
peter.eskelind@7an.se

Vi behöver din ansökan senast 20/6. Intervjuer görs fortlöpande.

Mediapartner i Norr AB verkar i Örnsköldsvik och har 16 anställda. Förutom utgivningen av tidningen 7an, som varje vecka når alla hushåll och alla företag i kommunen, erbjuder vi våra kunder egna trycksaker samt ett flertal grafiska- och redaktionella tjänster för såväl print- som för digitalt bruk. Dessutom marknadsföring i radio via kanalerna MIX Megapol, NRJ och Rockklassiker

Läs mer om 7an Mediapartner här.

Dela med dig av denna artikel på: