Du är här

2018-02-01 - Näringsliv

Välkommen med din ansökan!

7an Mediapartner ger ut Örnsköldsviks veckomagasin som delats ut till alla hushåll och företag i kommunen med reportage om stort som smått. Vi hjälper våra kunder med både marknadsföring och formgivning och producerar allt från kundtidningar och annonser till logotyper, foldrar, affischer och illustrationer.

GRAFISK FORMGIVARE
Vi söker dig med ett par års arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, illustratör eller tidigare arbetat i en liknande befattning. Du har erfarenhet och hanterar obehindrat Indesign, Photoshop och Illustrator och det är en klar fördel om du har kunskap och erfarenhet av rörlig media samt är social och utåtriktad eftersom vi har daglig kontakt med våra kunder. Du har dessutom goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent med sex månaders provanställning.

Skicka din ansökan eller ställ frågor om tjänsten till:
Ingela Molander, AD/Ateljéansvarig, 0660-72 673
ingela.molander@7an.se

MEDIASÄLJARE
Här söker vi en driven säljare av våra marknadsföringstjänster, print- och digitala annonser, bilagor samt diverse grafiska tjänster. Du är social, utåtriktad, målmedveten och noggrann och duktig på att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Du har flerårig erfarenhet som säljare, är utåtriktad och brinner för att genom personliga kundbesök skapa affärer.
Erfarenhet av olika media såsom printförsäljning och radio är ett plus, men inget krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent med sex månaders provanställning och för tjänsten behövs körkort.

Skicka din ansökan eller ställ frågor om tjänsten till:
Ulf Eklund, VD/Utgivare, 0660-72 677
ulf.eklund@7an.se

Vi behöver din ansökan senast 15 september. Intervjuer görs fortlöpande.

Läs mer om 7an Mediapartner här.

Dela med dig av denna artikel på: