Du är här

2018-02-27 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Tycker vi kommer väl preparerade inför tisdagens bortamatch"

Fyra matcher återstår för Modo i Hockeyallsvenskan och nu är det ett måste att vinna det mesta för att av egen kraft kunna ta sig till kvalseriespelet.

– Vi har tränat direkt efter matchen senast under 3-4 dagar innan vi vilade. Sen gick vi gick på hårt från söndag igen och körde ispass då och idag. Det har varit snabb is i MODO-hallen, men samtidigt blir det även mycket snö och över lag inte alls lika bra is som i Fjällräven Center, säger Hans Särkijärvi på lagets hemsida.

Modo har tre matcher denna vecka där tisdagens match mot IK Pantern följs av två hemmamatcher. De tidigare mötena mot IK Pantern har alla slutat med förlust inför den fjärde drabbningen på tisdag kväll.

– Det är viktiga matcher verkligen, hela veckan, så det gäller att vi fortsätter att förbereda oss och jag tycker vi kommer väl preparerade inför tisdagens bortamatch. Pantern är ett bra lag och även om jag säger samma sak inför nästan varje match är det på det sättet att alla lag slår alla kors och tvärs i den här serien. Pantern har spelat stabilt över tid, har gjort det bra och är ett bra lag, konstaterar Särkijärvi.

Martin Röymark är tillbaka i truppen och tränar med laget efter OS-turneringen. I övrigt tas laget ut på matchdagen.

 

Dela med dig av denna artikel på: