Du är här

2018-02-01 - Övrigt

Super-duper-mega-lokal

Vi kallar oss super-duper-mega-lokal eftersom det är det vi är. Vi fokuserar nämligen helhjärtat på de människor, händelser och företeelser som har med Örnsköldsvik att göra.

I 13 år har 7an varje vecka delats ut till alla hushåll och samtliga företag i kommunen med reportage om stort som smått.
Ni har kunnat läsa om spännande personligheter, aktuella händelser och inspirerande företag. Tagit del av viktig samhällsinformation, läsarnas lustiga limerickar, korsord att lösa samt fått veta vad helgen har att bjuda på i form av kultur och nöjen.

Vi kan ärligt säga att vi sätter en stolthet i att bidra till er helgläsning och att det alltid är en glädje att få dela ert fredagsmys. Alla vi som jobbar på 7an bor och verkar ju själva i Örnsköldsvik. Vi som skriver, vi som hjälper er med marknadsföring – vi som nyfiket hälsar på både hemma och på jobbet.

För oss är det viktigt att träffa läsare, annonsörer och samarbetspartners. Det är viktigt att finnas mitt i den bygd vi tillsammans med er övriga vill bidra till. Dessutom är våra ägare från orten, så köper du någonting av oss stannar pengarna i kommunen.

 

Dela med dig av denna artikel på: