Du är här

2018-02-11 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Det är svåra matcher hela tiden"

Modo Hockey möter norrköpingslaget Vita Hästen i eftermiddag och är i stort behov av en seger för att hänga med i kampen om en plats i fortsättningsserien.

Angående förlustmatchen mot Leksand i fredags
– Vi gör en del bra grejor i matchen mot Leksand, första perioden är helt okej även om vi kunde haft bättre fart på pucken och att jag tycker att vi tog långsamma beslut. Sedan får vi en katastrofal start på andra och vi spelar dåligt och tar dåliga beslut och det straffar oss, säger MODO Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi efter att de kommit hem från Leksand.

I eftermiddag match hemma mot Vita Hästen, ett lag som Modo tagit fem av nio poäng mot så här långt.

– De tidigare matcherna mot Vita Hästen har varit jämna och det är inte så konstigt, vi ligger tillsammans med ett antal övriga lag som i en klump i mitten av serien och strider om varje poäng. Det är svåra matcher hela tiden och det kommer inte bli något undantag i morgon. Vi ska fokusera på den egna prestationen och vi ska vara revanschsugna, avslutar Hans Särkijärvi.

Martin Röymark är med norska landslaget på OS och Modo Hockey förväntas ställa upp med samma trupp som i den senaste matchen mot Leksand.

Dela med dig av denna artikel på: