Du är här

2018-02-09 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Vi ska spela det spel som vi vill spela"

Ikväll väntar match mellan Modo och Leksand, som mycket överraskande förlorade mot bottenlaget Troja/Ljungby med 6-1. Kanske kan Modo också överraska och ta sin femte raka seger.

Angåenfde segermatchen mot Karlskoga:
– Vi är självklart väldigt nöjda med segern. Matchen som sådan är den första perioden inte godkänd då vi inte alls var vakna, men i andra och tredje perioden driver vi spelet och grabbarna visade vilja att bryta matchbilden efter 2-1. Vi jobbade sedan för kvitteringen så sett över hela matchen tycker jag 2-2 var ett rättvist resultat, kommenterar Hans Särkijärvi från bussen på väg mot Leksand.

Styrka som stärker
– Vi har vunnit samtliga matcher som gått till förlängning eller straffläggning och det är självaklart en styrka i sig vilket stärker gruppen ytterligare.

Ikväll väntar Leksand
De tre tidgare mötena har slutat med två segrar för Leksand och en för Modo Hockey.
– Senast vi var i Leksand var de klart bättre än oss, men vi hade trots det 2-2 i matchen och kände att vi hade chansen, innan vi helt gav bort den sista perioden. Vi hoppas göra en bättre tillställning på fredag sett till hela matchen där det, i vanlig ordning, handlar om att vi ska spela det spel som vi vill spela.

Modo Hockey förväntas ställa upp med samma trupp som i den senaste matchen mot BIK Karlskoga.

 

Dela med dig av denna artikel på: