Musik

Lasse Stefanz intar Solbergsbacken

Ett stort partytält med plats för 600 personer har Solbergsbacken ordnat när de idag, lördag 10, bjuder in legendariska dansbandet Lasse Stefanz till Winter Party. Evenemanget blev tidigt slutsålt och folk har köat för att om möjligt få tag på avbokade biljetter.

Nordens största dansband, brukar de kallas – Lasse Stefanz, som varit igång i 50 år. Allt började 1967 med en gitarr på postorder, några grytlock och en gammal rörförstärkare. Ungdomarna i Lasse Stefanz drog upp framtidsplanerna över saft och kakor, och målsättningen var klar – att bli det bästa dansbandet i Sverige.

De har sålt miljontals skivor, vunnit fyra Grammisar och ett otal Guldklavar, medverkat i Melodifestivalen, i mängder av radio- och tv-program och det har gjorts flera dokumentärer om dem.

Nu gästar Lasse Stefanz alltså Solbergsbacken Winter Party som pågår hela lördagen med utställare, roliga evenemang, skotertävlingar och med Patrik Forslund på after skoter i puben. Men det är förstås Lasse Stefanz som är dragplåstret, och de 600 biljetterna är som sagt slutsålda.

Publicerat