Du är här

2018-01-31 - Modo Hockey
Patrik Karlkvist. Foto: Håkan Nordström

Karlkvist åter i laget

Modo Hockey tar sig an IK Oskarshamn ikväll och i alla tidigare möten denna säsong har Modo stått som segrare. Och med största sannolikhet så spelar Patrik Karlkvist igen efter lång tids skada.


Angående segermatchen mot AIK i söndags konstaterar Hans Särkijärvi:
– Det var vår tur att ha lite medstuds då vi haft många sådana mot oss den här säsongen, men det handlar som alltid att jobba hårt för att få med sig studsarna också.

IK Oskarshamn kommer på besök ikväll för den fjärde drabbningen mellan lagen och Modo har tagit hand om samtliga segrar och poäng i de tidigare mötena mot Oskarshamn: 0-3, 5-3 och 1-3.

– Vi vet att Oskarshamn har ett bra lag och att de spelar ett bra spel. Det gäller därför att vi fokuserar fullt ut på vår plan imorgon, avslutar Hans Särkijärvi till MODO Channel.

Modo Hockey ser ut att, för första gången den här säsongen, ha alla spelare tillgängliga för laguttagningen som sker på matchdagen. Patrik Karlkvist har tränat fullt ut och ser ut att göra sin första match sedan annandag jul.

– Det är bra med press på spelarna att leverera där ute i tre gånger 20 minuter då vi nu har konkurrens om platserna till matchen, konstaterar Särkijärvi avslutningsvis.

Dela med dig av denna artikel på: