Modo Hockey

Särkijärvi: "Vi åker ner med en bra känsla"

Modo spelar borta mot AIK på Hovet ikväll och sedan blir det ny match lagen emellan hemma i Ö-vik på söndag.

– Vi åker ner med en bra känsla och vi behövde verkligen vinsten mot Tingsryd, kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi på lagets hemsida.

För Modo Hockeys del väntar nu två raka matcher mot AIK i ett så kallat back to back-möte när fredagens bortamatch följs upp av hemmamatch på söndag när lagen drabbar samman i Fjällräven Center.

– Vi åker tidigt på fredag morgon och kommer fram efter lunch innan vi samlas vid 17:00 och laddar för matchen. Vi sover sedan över i Stockholm och reser tillbaka till Örnsköldsvik, berättar Särkijärvi om resplanerna och konstaterar sedan avslutningsvis:

– Det ska bli härliga matcher att spela och med en härlig inramning på Hovet där vi har hört att det blir mycket folk och näst intill fullsatt. Det var en riktigt bra insats där nere senast där vi jobbade efter vår plan och det vill vi följa upp med en lika bra insats på fredag kväll.

Patrik Karlkvist förväntas bli spelklar i nästa vecka när han tränade fullt ut under torsdagen. Laget tas som vanligt ut under matchdagen.

Publicerat