Modo Hockey

Edlund: "Vi är superglada att få starta mot bästa tänkbara motstånd"

Efter ett drygt månadslångt uppehåll för Modos damer så är det så dags för två matcher när topplaget Linköping gästar Ö-vik idag och imorgon.

– Uppehållet har inneburit att vi har kunnat återhämta oss och få den vila vi behöver för att fortsätta prestera på topp och det är otroligt kul med spelarna som blivit uttagna till OS-spel, säger Björn Edlund huvudtränare i Modo Hockey dam.

Under det långa uppehållet har man tränat mycket på tekniska detaljer och även hållit igång med bra fysträning samt rätt mycket intensiva skridskopass.

Angående senaste nytillskottet i laget:
– Ivana Bilic har kommit in bra och börjar få ordning på grejerna efter ett lite längre uppehåll från hockeyn. Hon har visat stor vilja att snabba på sina förberedelser genom extrapass och matcher med juniorlaget under SDHL-uppehållet. Är säker att ju längre säsongen går och desto mer hon får vara på is så kommer hon göra bättre och bättre prestationer.

Angående kommande matcher mot Linköping:
– Vi är superglada att få starta mot bästa tänkbara motstånd. Det var två fantastiskt roliga matcher och nästan fulländade prestationer från vår sida när vi möttes senast så vi ser framemot helgens möten.

Modo möter Linköping lördag 20/1 kl 17:00 och söndagen 21/1 kl 13:00 i Fjällräven Center.

Publicerat