Du är här

2018-01-13 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Det blir en tuff match"

Ska Modo ta sin andra raka seger ikväll när man möter malmölaget Pantern, som ligger på fjärde plats, sex poäng före Modo på åttonde och sista kvalplats i Hockeyallsvenskan.

– Jag tycker det var en blandad insats där vi startade matchen bra och spelade även bra i den tredje perioden fram till utvisningen som drabbar oss i slutet av perioden där de gör mål och tar ledningen, kommenterar Hans Särkijärvi i MODO Channel och fortsätter:

– Men väldigt starkt av oss att resa på oss och kvittera i slutet och det var extra skönt att kvittera med tanke på att vi släpper in mål i boxplay som senast där nere. Vi har haft oflyt i slutet av matcher men det gäller att jobba hårt då det är vad som krävs för att få den faktorn att vända.

Modo Hockey har förlorat båda de tidigare mötena mot IK Pantern under säsongen. Pantern ligger på en femte plats i tabellen med 56 inspelade poäng, sex fler än Modo Hockey.
– Första matchen vi mötte Pantern nere i Malmö var de bättre än oss då var vi passiva i vårt spel. Den andra matchen borde vi ha vunnit när vi svarade för en bra prestation, men Pantern är ett moget lag med erfarna spelare som flyttar pucken bra och har en bra målvakt. Det blir en tuff match på lördag.

Lukas Wernblom och Patrik Karlkvist kommer inte till spel tillsammans med Erik Hanses.

Dela med dig av denna artikel på: