Du är här

2018-01-05 - Modo Hockey
Pär Styf, ass.tränare i Modo Hockey. Foto: Therese Nordlander

Styf: "Gäller att bygga vidare på vårt spel och utveckla det"

Ikväll är det dags för den sjätte raka hemmamatchen, när Modo tar emot Södertälje SK, som ligger fem poäng bakom Modo med en match mindre spelad.

Angående segermatchen mot Troja/ Ljungby säger ass. tränaren Pär Styf:
– Det är starkt att kunna vända ett underläge mot ett bra lag som kom till spel mot oss med en bra form. Vi gjorde fem raka mål mot dem och det är starkt där vi rörde oss bra utan puck och hjälper varandra på ett bättre sätt offensivt efter reduceringen till 2-3.

Nu väntar Södertälje SK ikväll, som besegrade Timrå IK i onsdags.
– Södertälje har ändrat sitt spel med den nya tränarstaben och spelar homogent som ett lag och har hela tiden en tanke bakom med det som sker ute på isen. För vår del gäller det att bygga vidare på vårt spel och utveckla det med att vända spelet snabbt, vara aggresiva när vi inte har pucken, vårda pucken när vi har den och vara desperata och gå på mål, menar Pär Styf.

Patrik Karlkvist är inte aktuell för spel medan Lukas Wernblom testade på is under torsdagen och Magnus Häggström var också med på träningen. Erik Hanses gjorde sin första träning på länge med laget, men är inte aktuell för spel mot Södertälje. Oskar Hedman var inte på is men är aktuell för spel i fredagens match.

Dela med dig av denna artikel på: