Du är här

2018-01-03 - Modo Hockey

Särkijärvi: "Bra stämning i gruppen trots förlusterna"

Ikväll är det dags för femte raka hemmamatchen och förhoppningsvis kan förlusttrenden brytas när Troja/ Ljungby kommer till Fjällräven Center.

– Det är bra stämning i gruppen trots förlusterna och det är bra energi där det just nu är viktigt med bra träningar och bra styrkepass efter matcherna. Jag är nöjd med inställningen där alla kommer till jobbet varje dag och gruppen vill och försöker att hela tiden utvecklas, kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel.

– Vi sluter oss samman och jobbar som grupp för att det ska vända. Vi är engagerade och alla vill göra bra ifrån sig, men vi har under de senaste två matcherna mött bra motstånd och tyvärr förlorat. Men jag har inget att klaga på när det gäller gruppens engagemang och sättet vi jobbar tillsammans för att bli bättre, kommenterar Särkijärvi och adresserar sen att de senaste förlusterna alla kommit på hemmaplan:

Troja/Ljungby  kommer till match med två raka segrar och två hållna nollor mot Södertälje och Björklöven.Troja har 40 poäng, fem mindre än Modo

– Vi möter ett lag i bra form så det gäller för oss att komma samman för att ta tre poäng, konstaterar Särkijärvi.

Jesper Sellgren spelar JVM och är inte med i onsdagens match, Magnus Häggström tränar med övriga laget på is men spelar inte matchen. Saknas gör även Patrik Karlkvist och Erik Hanses och det är även frågetecken för Lukas Wernblom.

Dela med dig av denna artikel på: