Modo Hockey

"Viktigt med ett bra försvarsarbete, korta byten och ett intensivt jobb"

Ikväll kan Modo ta sig upp på andra plats i Hockseyallsvenskan vid seger mot Västervik, samtidigt som Björklöven besegrar Leksand på hemmaplan. Gratismatchen hoppas man ska locka storpublik.

Angånde senaste matchen:
– Vi har just nu en stor offervilja i laget och den är viktig att ha både på bortaplan och på hemmaplan, kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi.

Modo Hockey tar nu emot Västervik i måndagkvällens hemmamatch där det är gratis entré till matchen. Västervik ligger för närvarande på en tolfte plats i tabellen.
– Spelar vi ett bra försvarsspel och gör ett bra jobb i försvarsarebetet så kommer anfallsspelet att komma efter det, det blir viktigt i kvällens match, kommenterar Särkijärvi och avslutar:
– Västervik är ett bra lag som har spelat många bra matcher under säsongen. Senast kommer de från en stor förlust mot Troja så det gäller för oss att vara vaksamma då de säkerligen är revanschsugna och lite skadeskjutna efter den matchen.

Martin Röymark är tillbaka i spel efter att spelat i landslaget och även Henrik Björklund är tillbaka på isen för kvällens match. Emil Carnestad, som täckte skottt med ansiktet senast, är med och testar under matchvärmningen där beslut om spel tas efter träningen. Erik Hanses och Magnus Häggström kommer inte till spel.

Det är fri entré till matchen mellan Modo Hockey och Västervik måndagen den 18 december och det görs möjligt tack vare företag och privatpersonerna som är med på den så kallade Enkronasmatchen.

Publicerat