Modo Hockey

Enström säsongsdebuterar

”Tingsryd är ett bra lag och ett av lagen vi haft svårt för den här säsongen. Det kommer att krävas hårt jobb från alla för att vi ska kunna åka hem med tre poäng”, kommenterar ModoHockeys huvudtränare Hans Särkijärvi inför matchen där backen Tommy Enström glädjande gör säsongsdebut efter lång skadefrånvaro.

Ang senaste matchen:
– Vi tycker att vi gör en stabil hockeymatch där vi spelar mestadels bra, jobbar bra i situationerna och försöker följa det vi pratade om inför matchen. Vi pratar mycket om arbetsinsats där vi kräver att samtliga kommer upp i maximal insats över en hel match och där är vi inte riktigt ännu, kommenterar Hans Särkoijärvi och utvecklar:

Inför kvällens drabbning:
– Vi har pratat om matchen senast och fallet är inte alltid att vi gör en dålig insats utan motståndarna kan även vara bra och göra det väldigt svårt för oss. Så var fallet i det senaste mötet där vi spelade upp oss och gjorde en bra tredje period utan att riktigt skapa de rätta lägena för att kunna kvittera matchen, kommenterar Särkijärvi på Modos hemsida.

– Vi har stor respekt för Tingsryd som är ett bra lag och kommer till spel med fem raka matcher med poäng. Seger mot Leksand på bortaplan senast är ett styrebesked och det kommer att krävas hårt jobb på fredag, avslutar Särkijärvi.

Henrik Björklund  kommer inte till spel i fredagens bortamatch där Erik Hanses fortsatt är på skadelistan. Oscar Öhman är utlånad till Örnsköldsvik Hockey och Magnus Häggström fortsätter sin rehabilitering efter hjärnskakning.

Glädjande nyheter inför matchen är dock att backen Tommy Enström är redo för spel och säsongsdebut på fredag. Enström startar som sjunde back.

Publicerat