Nyheter/Reportage

Starka kort till Stora Styrelsedagen

När StyrelseAkademien i Umeå och i Örnsköldsvik tillsammans arrangerar Stora Styrelsedagen den första februari nästa år finns många intresasanta namn på talarlistan.
– Jag trodde inte att det gick att överträffa fjolåret som var magisk, men vi har hittat föreläsare i världsklass, säger Olof Degerfeldt, ordförande i StyrelseAkademien Norr.

Stora Styrelsedagen genomförs på Nolia i Umeå, torsdag 1 februari 2018. Här är talarna:
* Pär Lager, författare, rådgivare, styrelseordförande
Sakkunnig på Utbildningsdepartementet samt chef för strategi och omvärldsanalys på Svenska Spel. F.d. Vd Berghs School of Communication.

* Underbara Clara, fotograf, författare och entreprenör.
Grundare av Underbaraclara, är i dag en av Sveriges stora digitala influencers. Medverkar regelbundet i SVT och SR genom bland annat programmen Claras Gård i Go’kväll, 2017 utsågs Underbaraclara till Årets Tidskrift av Internetworld.

* Dr. Annakarin Nyberg, internetforskare, författare och entreprenör.
Disputerad internetforskare, prisbelönt pedagog och författare till bland andra böckerna Digitalt entreprenörskap, Sociala medier och Härskartekniker, medverkar ofta som expert i radio, TV och tidningar och ger svar på frågor som rör samhällets digitalisering.

* Lesley Pennington, vd och grundare av BEMZ
Entreprenör, mamma och designentusiast med en passion för hållbarhet och textil. Har en unik bakgrund, examen i konsthistoria vid universitetet i Toronto, toppjobb Apple i Silicon Valley, flera start-ups i Stockholm och nu Bemz.

* Magnus Helgesson, entreprenör, ledare, inspiratör, författare
F.d. Vd på Harrys Pubar, idag Vd för Sturebadet Health och jobbar för att eliminera organisatorisk ohälsa på den svenska marknaden. Gör årligen 120 föreläsningar om CHR och ledarskap och har nominerats till Årets VD 2012, Årets talare 2016, blivit utsedd till Årets Inspiratör 2014 och deltagit i SVT:s Genikampen.

Publicerat